OKX Mystery Box

Elke maand gaat CryptoBijbel op zoek naar de beste crypto bonussen op het web. Dit kan gaan van leuke eerste stortingsbonussen tot airdrops en meer. Deze maand in de kijker: De Mystery Box van OKX.

OKX Mystery Box Bonus

Wat is OKX?

OKX is een populaire cryptocurrency exchange (of handelsplatform) en de go-to van vele actieve traders. Momenteel zijn hun ogen gericht op de Europese markt. Ze willen namelijk meer gebruikers naar hun platform lokken om zo meer marktaandeel te verkrijgen in Europa (wat hen trouwens heel goed lukt, want momenteel staat OKX in de top 10 meest gebruikte exchanges in Europa).

De OKX Mystery Box

Naast goedkope trading fees, een ruim aanbod cryptocurrencies en heel wat extra features (een volledige review van OKX vind je hier) hebben ze nu ook een leuke “first deposit bonus” voor nieuwe gebruikers, namelijk de “Mystery Box” met prijzen tot wel €10.000.

Deze “prijzen” zijn in principe verschillende cryptocurrency die je kan winnen (en die ook meteen beschikbaar zijn in je account om te verhandelen).

Hoe ontvang ik een Mystery Box?

  1. Maak een account op OKX via deze link
  2. Koop voor minstens 50 euro aan crypto (storten kan via overschrijving, kredietkaart of iDEAL)
  3. Ontvang een Mystery Box

Zo eenvoudig is het eigenlijk 🙂

Het leuke van deze bonus: Je kan je geld meteen weer afhalen of doorsturen naar een ander platform. Je geld staat dus zeker niet vast. Ook de cryptocurrency die je ontvangt kan je meteen weer verkopen of omwisselen tegen een andere cryptocurrency.

Dat gezegd zijnde: OKX is simpelweg een fijn handelsplatform. Als je zelf een actieve crypto trader bent is de kans groot dat je vroeg of laat toch een account aanmaakt op deze exchange. Ze hebben namelijk een enorm aanbod cryptocurrencies, waaronder ook een aantal die je op geen andere exchange kan terugvinden. Geef ze dus gerust een kans!

Succes met het openen van je Mystery Box! Laat het ons gerust even weten wanneer je in de prijzen valt 😉